Önálló Online Teljes Képfeldolgozások a Photoshopban 2021-2022.

Ebben az anyagbanTermészet, Tájak, Állatok, Drón képfeldolgozások találhatók, és ez az anyag folyamatosan bővülni fog.

Időnként kísérletezni szoktam különböző technikákkal, melyeket szintén fel fogok venni videóra, és bekerül ebbe az anyagba.

A képfeldolgozások során a Photoshopon belül egyéb plugineket is használok.

Minden képfeldolgozás más, rengeteg technikát alkalmazok, ha a technikákat megismeritek hasznosítani tudjátok őket egyéb képfeldolgozásaitok során is.

A képfeldolgozásokban látott technikákat kezdők is hasznosítani tudják, de a Photoshop alapok (rétegek, maszkolás) ismerete ajánlott, melyet megtaláltok a kezdőtől - haladóig anyagban.

Online képfeldogozásaim a nap 24 órájában bármikor, bárhonnan hozzáférhetők, korlátlan ideig hozzáférhetők, visszanézhetők, csupán internetre van szükség.

Online Képfeldolgozásaimhoz regisztráció:

https://auroraminna.thinkific.com/users/sign_up


Vásárold meg most, mindössze 28.000.- forintért a minimum 60 videóból álló Önálló Photoshop Képfeldolgozások anyagot vagy válaszd a havielőfizetést mindössze 6.900.- forintért!


Online oktatásaimhoz 1 fő jogosult hozzáférni, nem másolhatók, megoszthatók másokkal. Oktató oldalamon rendszeresen ellenőrzöm, és felszólítást követően a megosztó tiltásra kerül, az anyagokhoz a továbbiakban nem kap hozzáférést.

PA110399r.jpg
_AMP6915f.jpg
_AMP1526f.jpg
_AMP6845.jpg
_AMP1488f.jpg
_AMP2626.jpg